darek70 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 dzień dobry Szukam linki do zamka drzwi w tiidzie. Czy ktoś miał podobną usterkę? Wychodzi na to,że bęe musiał zwrocić sie do serwicu. Używane proponowane są najcześciej z zamkiem czy klamką (niepotzrebne) a w innych sklepach często spotykam się z informacją,że do tych samochodów nie ma części(albo nie ma takich samochodów ).Może ktoś mógłby mi polecić sklep internetowy? darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie chcę prowokować ale może być sama dostępna tylko w serwisie chyba że znajdziesz kogoś kto ci ją wyciągnie na szrocie. Ja bym zrobił tak żebym sprawdził w serwisie bo nie zawsze ceny zabijają, i porównał z ceną takiej klamki z linką. Może kiedyś przyda ci się klamka, może wrzucisz na forum że takową posiadasz i ktoś się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Patrząc na schematy,te linki są z zamkami. Jeśli można ją wymontować , to są zakłady które dorobią każdą linkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dziękuje dziękuje nie wiem czy nie przedałby się wątek pośwecony sklepom dziękuje nie wiem czy nie przedałby się wątek pośwecony sklepom same linki w serwisie nie występuja,mechanizm razem z zamkiem 728zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jeśli da się wymontować to dorobić(nawet w rowerowym )jeśli nie to używka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 używka 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 No i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 linka z zamkiem to całość czyli wymiana zamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.