SSparrow Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Cześć. Szukałem na alledrogo itp. ringów, takich chromowanych obwódek do wskażników licznika. Nie mogę nigdzie znaleźć a wiem że dość sporo tego typów akcesorii jest sprzedawanych do samochodów. Nie wiecie gdzie coś takiego kupić? Może ktoś z was ma? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 http://www.didotuning.pl/nissan-almera-przed-obramowki-zegarow-p-223.html?cPath=186_191 Taką kwotę można zdecydowanie lepiej wydać, jeśli chodzi o N16 to przy niej kasa zawsze się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSparrow Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 100zł?? WTF Nieno, to nie wart takiej ceny. Buladog Twój każdy post jest jakiś anty almerowski który podkreśla to, że miałeś z nią nie rzadkie spotkania w warsztacie z mechanikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Podprogowo ostrzegam, bo to mocno kapitałochłonny pojazd jest. A mialem go od nowości wiec co nieco się orientuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSparrow Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 a co teraz w ogóle masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.