lamer Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nadchodzą zmiany: http://moto.onet.pl/aktualnosci/odswiezony-nissan-juke-przylapany/k7rbq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 róznice nie wielkie z tego co widac po fotce : xenony ze spryskiwaczami, gril prawie jak w Murano troche zmodyfikowany zderzak dalej zostały te ochydne wloty powietrza tyle ze teraz widac ze sa prostokatne, moze lusterka dostana kierunki bo nie widac ich na błotniku ciekawe jak zmienili tył..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 myślę ,że zmiany będą na duzy + no i pojawi się szyberdach xenony będzie wypas tym bardziej ,że podstawowy silnik 1.2 DIG-T 115KM będzie z manualną skrzynią 6 biegową oj bedzie moim zdaniem dużo lepszy tym bardziej,że coś we wnętrzu też się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 a co się zmieni w środku? I kiedy będzie można zobaczyć wszystkie zmiany jakie zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Można i tak!!! ksabodyparts@gmail.com Edytowane 6 Lutego 2014 przez ziuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Podoba mi się! Tez chce takie światełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) A z tyłu tak!!! ksabodyparts@gmail.com A tak z boku!! Edytowane 6 Lutego 2014 przez ziuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tył taki sobie ale przód fajowy Jej nie mogę takich rzeczy oglądać,bo od razu bym coś zmieniła w swojej białej ślicznotce hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furo Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ksenony by się przydały! niestety ale światła krótkie w Juku nie są zbyt dobre:( ma ktoś może jakiś patent na ich poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzelniax Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Łapcie artykuł: http://www.samar.pl/wiadomosci/nowy-nissan-juke-w-genewie?locale=pl_PL Tu nieco więcej o nowej odsłonie Juke'a. Szczerze to spodziewałem się większej rewolucji, ale ten wygląd przypadł mi do gustu (zwłaszcza w tej żółtej kolorystyce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 nie wiem czy to nie błąd ale w tym artykule piszą ,że będzie JUKE 4x4 z manualną skrzynią biegów - a nigdzie z tą inforamcją sie nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ksenony by się przydały! niestety ale światła krótkie w Juku nie są zbyt dobre:( ma ktoś może jakiś patent na ich poprawę? A i owszem, przejrzyj ten wątek http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94558-juke-czy-posiada-magistralę-can/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Gdzie mozna nabyc ta oslone srebrna w zderzaku..? Edytowane 28 Listopada 2014 przez Piotr29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi