gancar01 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam, od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem primery p11 z 97r. I chciałem się zapytać jak są podłączone fabryczne tweetery. Chodzi mi czy bezpośrednio do radia czy do głośników przednich drzwi.Pytam ponieważ posiadam fabryczne soprany które niby są podłączone do kostek w słupkach lecz nie grają. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Z radia wychodzi jeden przewód, który rozdziela się na tweetery i średnio-niskotonowe. Możesz wyjąć tweeter (jest po prostu wciśnięty w otwory w słupku) i podłączyć go do jakiegoś innego źródła dźwięku, np w domu. U mnie okazało się że po prostu się spalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 nrb- Żeby zdjąć tą maskownicę to trzeba ją wyszarpać czy jest ona na czymś przymocowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 wyszarpać, jest na zatrzaski metalowe oczywiście mówię o całej plastikowej części od deski po podsufitkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 O to mi chodzi. Ok dzięki Pytam bo mi przestał jeden grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.