casso Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam klubowiczów. Ktoś z Was miał taką przypadłosć w swoim iksie? Macie jakieś sposoby na to? Cholerne irytujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 U mnie trzeszczy, ale tylko w pewnych warunkach. Wiosna, lato i jesien jest OK. Za to zima mozna sie zalamac. I to tez tylko w okreslonych temperaturach. Jak auto jest zimne jest OK. Za to jak zlapie temperature i zaczyna grzac w srodku, zaczyna sie koncert skrzypcowy. A jak juz sie dobrze nagrzeje, znowu przestaje. A sposob - głosne radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffał Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam wszystkich. Też ma trzeszczącego nissana i tak jak kolega pisał trzeszczy kiedy mu się podoba.Najbardziej jak jest zimno.Dodatkowo zaobserwowałem,że deska od strony pasażera ma delikatny luz,mogę ją dopchnąc w stronę szyby.Muszę się zabrac za sprawdzenie tego mocowania i spróbowac podokręcac te śruby tylko nie wiem jak i ciężko mi się zebrac.Muszę przyznac że jesto to bardzo wkurzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 sprubujcie psiknąć jakimś smarem w sprayu - jest szansa że pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.