BARCA2121 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam wszystkich użytkowników forum. Jest to mój pierwszy post. Posiadam almere n15 1.4 i chciałbym Was zapytać czy rzeczywiście almera ma 2 katalizatory i czy ten środkowy posiada monolit??? z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak, posiada 2 katalizatory, oba mają monolit, możesz go spokojnie wyciąć i sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARCA2121 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A mialbys jakas fotke tego srodkowego? Potrzbuje do wyceny, a nie mam jak zrobic foty. Z gory dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Najlepiej rozciąć go i wysłać sam monolit, ja za swój wziełem coś ok. 150. Podobno były 3 rodzaje katalizatorów w tym samochodzie, taka sama obudowa ale w środku była 1/2, 3/4, albo cały wypełniony, ja mniałem 3/4. Zamniast niego wspawaj tłumik przelotowy, na allegro ok.50zł, nie wspawuj zwykłej rury bo będziesz mniał przy przyśpieszaniu brzęczenie dzwonienie rury jak w starych polonezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARCA2121 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 no niestety nie bede nic wspawywał bo almerka nadaje się tylko na części... po dzwonie, dzieki za foto pozdro a jeszcze moglbys mi powiedziec ile mniej wiecej było tego monolitu (ile cm długości)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Coś mi sie kojaży że niewiele ponad 10cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARCA2121 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 widzę że na wm-ach latasz... nie potrzebujesz części? moja 3 HB 1999 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Części mam aż za dużo, tez poprzednią częściowo rozebrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.