Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Almera 1.4 N15 1999 dwa katalizatory??

BARCA2121

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników forum. Jest to mój pierwszy post. Posiadam almere n15 1.4 i chciałbym Was zapytać czy rzeczywiście almera ma 2 katalizatory i czy ten środkowy posiada monolit??? z góry dziękuje za odpowiedzi

A mialbys jakas fotke tego srodkowego? Potrzbuje do wyceny, a nie mam jak zrobic foty. Z gory dzieki za odpowiedz

Najlepiej rozciąć go i wysłać sam monolit, ja za swój wziełem coś ok. 150. Podobno były 3 rodzaje katalizatorów w tym samochodzie, taka sama obudowa ale w środku była 1/2, 3/4, albo cały wypełniony, ja mniałem 3/4. Zamniast niego wspawaj tłumik przelotowy, na allegro ok.50zł, nie wspawuj zwykłej rury bo będziesz mniał przy przyśpieszaniu brzęczenie dzwonienie rury jak w starych polonezach.

post-50403-0-25933200-1391680265_thumb.jpg

post-50403-0-18543200-1391680281_thumb.jpg

no niestety nie bede nic wspawywał bo almerka nadaje się tylko na części... po dzwonie, dzieki za foto 

pozdro

a jeszcze moglbys mi powiedziec ile mniej wiecej było tego monolitu (ile cm długości)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...