Gość Effendi73 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam. W mojej Primierce P11.144, 2,0, 140KM rozdusznik kwalifikuje się do naprawy lub wymiany. Ponieważ na alledrogo używki są w lepszych cenach niż regeneracja chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na to że rozrusznik z Primery z takim samym silnikiem ale z modelu P10 lub P12 będzie pasował? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Musisz dochodzic po numerach. Z doświadczenia wiem, że nieraz zdarzaja sie takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Niestety nie. W P11 SR20DE masz w ogóle dwa rodzaje rozrusznika z 8 zębami i 10 zębami (do automatycznej skrzyni biegów) - żaden z nich nie pasuję ani do P10 ani do P12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jak bywasz w warszawaie to mam na zbyciu od wp11.144 2.0 został mi po przekładce silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.