7cloud7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam serdecznie. Mam zamiar wymienić kilka rzeczy w swoiej Almerce i chciałem zapytać doświadczone osoby co myślą o tej liści zakupów: http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic/uni/ws_ulubione_sklep.php?msg=Twoje_pojazdy&wit=SKLEP¬itle=1&menu=ULP&tab=basket Czy coś byście zmienili? Albo doradzili? Dodam że mam Almere 1.5 dci 2005 Hatchback, 161000KM przeiegu. Będe wdzięczny za każdą poradę i pomoc, nie jestem znawcą mechaniki i nie zabardzo orjentuję się czy powyższe części w ogóle będą współgraly jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Wiem, że niektóre części (jak choćby chłodnicę Nissen'a) można znaleźć tylko na intercarsie... ale nie wiem jaki jest sensu kupować tam jeśli nie ma ciśnienia. Wg. mnie ceny są z d*py wzięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7cloud7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A mógł by ktoś polecic jakie klocki, tarcze oraz rozrząd w rozsądnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Z rozrządem nie pomogę. Co do tarcz i klocków, które miałem okazję używać w P11 i N16: Mikoda - porażka, trudno dobrać do nich klocek, albo za miękkie i pływają albo za twarde i tyrają tarcze, sama tarcza też nie poraża Brembo - miernie, po firmie spodziewałem się więcej, na torze w Poznaniu prawie zdychały, a i raz na nowym zestawie pękły przy awaryjnym hamowaniu (nie na wylot ale napękły, myślałem, że mają wadę, tym bardziej że na tarczy było zrobione może z 50km wg. reklamacji wszystko było ok i jej nie uznali, mimo to tarcza pękła przy hamowaniu na prostej gładkiej drodze) TRW/ ATE - obecnie jeżdżone, polecam Bosch - dobre, trochę tańsze od TRW mimo to oczekiwałem po nich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 klocek i tarcza ATE, ale sprawdzaj jak masz smarfona znaczek na kartonie, bo jest bardzo duzo podrób, kupiłem oryginały i zero zastrzeżeń paski boscha sa spoko, mam i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 klocek i tarcza ATE, ale sprawdzaj jak masz smarfona znaczek na kartonie, bo jest bardzo duzo podrób, kupiłem oryginały i zero zastrzeżeń paski boscha sa spoko, mam i nie narzekam jak to można sprawdzić? możesz przybliżyć dla tel z androidem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jak to można sprawdzić? możesz przybliżyć dla tel z androidem? http://www.ate-hamulce.pl/www/ate_pl_pl/themen/neu_produktmarkenschutz_pl.html?page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.