Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Grzałka elektryczna w systemie wentylacji ?

greszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Już jakiś czas temu ,podczas wymiany filtra kabinowego ,natknąłem sie na wtyczkę ,która nie jest podłączona ,a od której przewody 3 szt. (2,5 mm2) biegną do górnej części "centrali wentylacyjnej" .Wczoraj zacząłem szukać w necie informacji na temat grzałki do navary i natknąłem się na takie zdjęcie NR1, i dałbym sobie "coś " obciąć ,że taką samą grzałkę mam zamontowaną w swojej Navarze, a która gdyby działała to problem ze skrobaniem przedniej szyby odszedłby w niepamięć. Dodatkowo wykręciłem schowek i znalazłem pasującą męską  wtyczkę ,która idealnie pasuje do tej jak mi sie zdaje ,od grzałki.

Pytanie moje ,czy również macie taką nagrzewnicę (czy cokolwiek to jest ,ale zakładam że jest to elektryczna grzałka ) , która działa i w jakich warunkach.

Czy może ktoś z forumowiczów ,także zaciekawiony wtyczkami nigdzie nie podpiętymi ,zgłębił temat i ma wiedzę na ten temat.

post-22950-0-72183200-1392123120_thumb.jpgpost-22950-0-63022500-1392123956_thumb.jpgpost-22950-0-02502700-1392124032_thumb.jpg

Pozdrawiam .

Michał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...