Drumaholic Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, Jest to mój pierwszy post tutaj, ale dopiero nabyłem swoją "pszczółkę" i zaczynam przygodę z Jej dopieszczaniem. Do rzeczy - ma ktoś jakiś namiar na uchwyt/rączkę zaznaczoną na zdjęciu które zamieszczam w załączniku? Przekopałem tablicę/allegro, wysłałem kilka maili i nic, cisza. Będę wdzięczny za jakieś info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam sąsiada. Spróbuj tu: http://autojapan.net.pl/index.html Jak się nie uda to poszukaj w googlu szrotów w Konstantynowie Łódzkim albo okolicach. Często przejeżdżam i widzę, że już praktycznie same japońce targają na rozbiórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drumaholic Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 O hej, dzięki za podpowiedź 50zł +koszt wysyłki za taki plastik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Trochę drogo. Jak sam pojedziesz to możesz trochę wynegocjować, ale jak nie masz potrzeby większych zakupów to doliczając paliwo wyjdzie Ci jedno i to samo. Miałem kiedyś takie boczki, poszły za 25-35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drumaholic Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 No trochę przegiął. Poszukam po forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.