siara74 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) rozmawiałem z deuterem ,i jest prośba do Admina żeby napisać maila to prześlą nowy kod rabatowy dla nissan klub sklep@poliuretan.olkusz.pl będzie ten kod czy nie bo nie wiem czy zamawiać jak ktoś potrzebuje kod do deutera to proszk kontaktować się z AZM-61 Edytowane 14 Lutego 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 kod będzie, enzo załatwiał poprzedni z tego co ustaliliśmy i żeby nie kombinować niech on prowadzi korespondencje z firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 poprzedni po wpisaniu wychodzi nie aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 kod będzie, enzo załatwiał poprzedni z tego co ustaliliśmy i żeby nie kombinować niech on prowadzi korespondencje z firmą. Buuuuuu!! Nie enzo a clinic!! Postaram się załatwić jeszcze raz, już wysyłam do nich maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ehhh... normalnie zachowujecie się jak dzieci XXI wieku trzeba skorzystać z wynalazku XIX wiecznego, telefonu... zagadać powiedzieć że się jest z forum... i rabat się dostaje...u mnie zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 firma chciała żeby admin tym się zajął ! sorry clinic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 tak właśnie chciałem - telefon i że jestem z forum ,odpowiedż niech admin zadzwoni-mailuje żeby nie poszło w świat bez kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Już jakiś Admin do nich napisał, kody dostał a clinic'a odesłali z kwitkiem, ale kto ma te kody to nie wie nikt. Musimy do znaleźć albo sam się pochwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 no właśnie ktoś tu z plecami zarządu działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 czyli nie będzie dla nas kodu? Też planuje małe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 kod jest i gdzieś krąży problem w tym że ktoś sobie go załatwił sam jako "dla forum" i jest poza oficjalną że tak powiem dystrybucją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gdyby trzeba było do nich podjechać osobiście to służę pomocą bo mam do olkusza może z 20 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 kod już jest, mam go ja i można również pisać do kolegi Siara74. Czyli gdzieś krąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/83397-odboje-tylne-terrano-czy-da-sie-je-zastapic-przerobic-z-innego/ #19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsimon Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam, proszę podajcie kod rabatowy do DEUTERA. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 rabat- fajna sprawa, ale ... ten sam zestaw z Elast-polu ... 280zeta , a z Deutera ... 350 70 zeta różnicy, czyli rabat musiałby wynosić 20% ceny dotyczą zestawu do T1 z Deuterem nie miałem do czynienia, ale z E-P montowałem u Tomka i wszystko idealnie wręcz pasowało http://www.elast-pol.pl/index.php/polibusze/nissan/nissan-terrano-i-1 http://poliuretany.olkusz.pl/pl/nissan_terrano_terrano-i-1987-1993 gdyby jeszcze w E-P był rabat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ile mniej wiecej kosztuje wymiana kpl poliuretanów w warsztacie ? wymieniał ktoś ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 od 300 do 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 300-500 to chyba sama robocizna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 .... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 no sama robocizna , zapłaciłem za wymianę całej zawiechy polibusze razem ze sprężynami , drążkami , amorami i sworzniami 800 zł , w tym jeszcze spawanie tulejek , to był warsztat wiejski więc i ceny wiejskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 amory ... 15-20 minut na jedno koło sworznie ... z godzina/koło springi ... ze 2 godziny reszta to już rzecz względna jak taki mechanik może klientowi prosto w oczy spojrzeć? drążki owszem, może być problem ... dolny wahacz raczej na pewno problem ... ale reszta? nawet nie chcę dociekać ile taka impreza w stolycy się ceni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pewnie sporo. Stolyca to stolyca. , a jak auto 4x4 to cena też z reguły idzie do góry. Gadka zawsze ta sama: że brudny, pewnie każda śruba będzie nie do odkręcenia itp, itd, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ... bo trzeba trafić na takiego, który robi to dla idei ... a nie kasiory świat byłby piękny ... podjeżdżasz, to i to do zrobienia "Ile?" "A nie panie, co łaska ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi