dziarus Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 u mnie było tak . Ile to panie będzie mnie kosztować? A ja nie wiem za godzinę pracy 30 zł i tak wyszło 800 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 26 godzin ... 2-3 dni robocze, nieźle a może w przypadku terenowych stawka x 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mnożą stawkę 4x4= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dobrze że ja mam zamiar zmieniać w wiejskim warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 mów na wszelki wypadek że to tylko imitacja napędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi