misiek9410 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie od wczoraj mam problem ze swoją primerką. Podczas jazdy samochod szarpnął zapalił się check ale samochód jechał normalnie po chwili zgasł i nie chciał zagadać, wymrygał mi błąd 42 czujnik temperatury paliwa po skasowaniu błędów samochód odpalił i potem przez najbliższe 200km żadnego problemu. Dzisiaj podczas jazdy znowu zapalił sie check obroty na obrotomierzu spadly do 0 na chwile i wróciły do normalnego stanu a samochod jechał dalej. Zatrzymałem się i wyszedł błąd 47 czujnik położenia wału, po chwili odpaliłem samochód check zgasł a samochód jechał normalnie. Co może być nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 miernik w rękę i sprawdź opór na czujniku wału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.