Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Który to przekaznik ???

vertical

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie prosze podrzucic info,chodzi mi o dokladne polozenie/umiejscowienie przekaznika pompy paliwa

w primerce 1.6  90km rocznik 97, z tego co wyszperalem na forum to nad bezpiecznikami pod kierownica,ale obok sa jeszcze zawieszone dwa inne......dajcie namiary który to ten od pompy paliwa?

Nie sądzę aby były jakieś wielkie radykalne zmiany w instalacjach nissana więc zasugeruję sprawdzić tam gdzie u mnie czyli w skrzynce obok akumulatora.

Dzieki za info Panowie,dzis niedziela wiec odpuszczam grzebansko przy nysce,jutro podmieniam przekaznik,pozdro.

Nie sądzę aby były jakieś wielkie radykalne zmiany w instalacjach nissana ..........

A u mnie jest na przednim lewym słupku za plastikową osłoną. :dribble:

A u mnie jest na przednim lewym słupku za plastikową osłoną. :dribble:

No wlasnie Mirekg9,zczytalem wszystkie oznaczenia na pokrywach bezpieczników i przekazników i dalej jestem w czarnej D.

...apropo,mój problem rozwiazany---niestety przeplywomierz trza bylo wymienic (orgi uzywka i prima smiga)...

...a jakby ktos byl tak dobroduszny i wrzucil fote z umiejscowieniem tego nieszczesnego przekaznika  (przyp. 1.6 , 90km ,1997 rok,model Si) to bedzie git-ara...

pozdro primaniaki  :dribble:

Profil uzupelniony :innocent: ......a namiary na fotke dalej mile widziane :beer: pzdr.

I można? - tak jak regulamin forum wymaga.?! Od razu lepiej wygląda i nie będzie nieporozumień w podpowiedziach.

Teraz tak. Osobiście nie mam Primery, ale w mojej stopce masz link do "Chomikuj" i tam posiadam wiele instrukcji, serwisówki i manuale do Nissanów.

Może akurat Tobie coś podpasuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...