vertical Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie prosze podrzucic info,chodzi mi o dokladne polozenie/umiejscowienie przekaznika pompy paliwa w primerce 1.6 90km rocznik 97, z tego co wyszperalem na forum to nad bezpiecznikami pod kierownica,ale obok sa jeszcze zawieszone dwa inne......dajcie namiary który to ten od pompy paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie sądzę aby były jakieś wielkie radykalne zmiany w instalacjach nissana więc zasugeruję sprawdzić tam gdzie u mnie czyli w skrzynce obok akumulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pod maską oznaczony jako Fuel pomp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertical Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dzieki za info Panowie,dzis niedziela wiec odpuszczam grzebansko przy nysce,jutro podmieniam przekaznik,pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie sądzę aby były jakieś wielkie radykalne zmiany w instalacjach nissana .......... A u mnie jest na przednim lewym słupku za plastikową osłoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertical Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A u mnie jest na przednim lewym słupku za plastikową osłoną. No wlasnie Mirekg9,zczytalem wszystkie oznaczenia na pokrywach bezpieczników i przekazników i dalej jestem w czarnej D. ...apropo,mój problem rozwiazany---niestety przeplywomierz trza bylo wymienic (orgi uzywka i prima smiga)... ...a jakby ktos byl tak dobroduszny i wrzucil fote z umiejscowieniem tego nieszczesnego przekaznika (przyp. 1.6 , 90km ,1997 rok,model Si) to bedzie git-ara... pozdro primaniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (przyp. 1.6 , 90km ,1997 rok,model Si) Te dane wpisuje się w profil. Prócz tego -P10, P11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertical Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Profil uzupelniony ......a namiary na fotke dalej mile widziane pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Profil uzupelniony ......a namiary na fotke dalej mile widziane pzdr. I można? - tak jak regulamin forum wymaga.?! Od razu lepiej wygląda i nie będzie nieporozumień w podpowiedziach. Teraz tak. Osobiście nie mam Primery, ale w mojej stopce masz link do "Chomikuj" i tam posiadam wiele instrukcji, serwisówki i manuale do Nissanów. Może akurat Tobie coś podpasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.