Gość eltechnik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Witam Mam problem z demontażem anteny . Czy na zewnątrz trzeba coś odkręcić,żeby wyjąć antene ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 patrząc na antene od strony błotnika powinna być nakrętka którą trzeba odkręcić. Moze być z tym problem jeżeli ta nakrętka nie bylła nigdy ruszana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eltechnik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Tak właśnie myślałem.Robiłem już dwa podejścia i nie moge tego odkręcić.Chyba nie ma tam lewego gwintu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Tam jest normalny gwint. W tej nakrętce powinno być takie małe wciecie. Moze sprobój użyc plaskiego śrubokręta i młotka. Tylko delikatnie bo latwo mozna zrobic dziure w błotniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Do odkręcenia tej nakrętki polecam szczypce do ściągania pierścieni segera. Pozdrawiam Delphi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.