maciejbiker Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam. Nabyłem Patka z roku 2008. Kilka rozwiązań technicznych pozostaje dla mnie zagadką. W związku z tym pytanie. Czy lampki znajdujące się lusterkach, które podświetlają podłoże, zapalają się jedynie w sytuacji otwarcia drzwi bądź klapy bagażnika ? Czy można je tak ustawić tak, aby zapalały się z chwilą otwarcia zamka centralnego ? Ta druga opcja wydaje się być bardziej praktyczna z punktu codziennej eksploatacji... Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 U mnie w navarze zapalają sie przy otwieraniu auta z pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejbiker Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłębiłem troszkę temat. Okazuje się, że pewne modele wyposażone są w czasowy włącznik świateł, co daję pewną bezwładność w ich działaniu po otwarciu zamka centralnego. U mnie niestety nic takiego nie występuję. Może ktoś z kolegów wie czy można coś takiego dodatkowo zamontować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Kolego tego się nie montuje bo u ciebie też to jest trzeba to tylko włączyć z komputera serwisowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.