mpelczar Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witajcie Zlokalizowalem komputer w aucie , ale nie moge znalesc modulu immobilasera(takie male czarne). W instrukcji na rysunku powinien byc blisko ECU ale ne ma !!!!!!!!!!!!!!! pomocy !!!!!!!!!!! Gdzie mam szukac.? Witajcie Zlokalizowalem komputer w aucie , ale nie moge znalesc modulu immobilasera(takie male czarne). W instrukcji na rysunku powinien byc blisko ECU ale ne ma !!!!!!!!!!!!!!! pomocy !!!!!!!!!!! Gdzie mam szukac.? Hej ludzie !!!!!!! Pomocy !!!!! Ktos to napewno wymienial. Moze ludzie z allegro co rozbieraja wiedza gdzie tego szukac. Sciagnalem obydwa panele po prawej i lewej i nic. moze gdzies na srodku ? RATUNKU !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Takie coś jeszcze mi przesłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To co wiem, to "zestaw" immo składa się z trzech elementów i występują w takich podzespołach jak: -ECU; -moduł komfortu; -pierścień na stacyjce. A potem już tylko kluczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.