MACK17 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie tak dawno jakieś 3 miesiące temu dostałem 300koron mandatu właśnie za 4 halogeny na dachu w trucku... Wstępnie miało być dwa tysiące koron ale Pan stwierdził że nie będzie aż takim chu#em. Przepraszam za off topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 czy lampy OSRAM 101 maja klosze ze szkła czy plastiku ? i jeszcze mam pytanie czy diody od lamp dziennych przeswituja trochę spod tej zmatowionej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Klosze z plastiku. Co do prześwitywania to nie wiem. Rano wychodzę ciemno. Wieczorem wracam ciemno. :-( Muszę mniej pracować. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Manchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi