Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Miałeś pecha po prostu Ja bym osobiście tez tego silnika nie kupił ale jest gros ludzi którzy mają je w lagunach i też nie narzekają,a są tacy to psiocza na czym świat stoi Wszystko zależy od modelu,wlaściciela i stylu jazdy i tego jaki mamy egzemplarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Parę latek wstecz byłem w salonie Renault popatrzeć na jakieś Laguny pozostawione w rozliczeniu. Sprzedający w salonie osobiście odradzał mi 1,9 twierdząc że jednak silniki w nich są nieudane, natomiast 2,2 jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Owszem ale mam też znajomego który jeździ co 2 tyg z Austrii spod Wiednia do Opola.JEździ tak od 3 lat,Laguna II 1.9 Dci, 2005 r,ma naklepane ponad 300 tys, dalej jeździ i nic nie zapowiada jej rychłej śmierci.Wszystko zależy od egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wszystko zależy od egzemplarza. I ja też zawsze to powtarzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Moja primera też na początku wyglądała tragicznie.Brudna,lekko porysowana,zbita lampa, ale widziałem w niej potencjał I nie przejechałem się. Auto super się sprawuje silnik zdrowy.A nie jeden jakby ja zobaczył w takim stanie w jakim ja ją kupiłem to by się przeraził i podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak dbasz, tak masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimass Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 @coppi - długo nie używam, ale polecam hatchback - bagażnik jest bardzo duży. Jeśli masz ochotę bujnąć się na Wolę to możesz sam zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor155 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 a może kolego p12 1,8 benz +gaz combi 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi