ryba0074 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam. Mam problem z zamknięciem samochodu. Do tej pory było normalnie- zamykałem przez alarm. Teraz niestety jak przyciskam na pilocie zamyka się tylko bagażnik. Światła i dźwięk normalnie. druga sprawa-centralny zamek. Od kierowcy jest dziurka na kluczyk ale przy przekręcaniu nic nie działa. Dodam jeszcze ze od środka zamykaniu wszystkich drzwi działa normalnie. Almera 2000 1,5 LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Prawdopodobnie masz usterkę na siłowniku sterującym, który przeważnie jest od strony kierowcy. Na początek trzeba rozebrać tapicerkę na tych drzwiach i posprawdzać połączenia przy tym siłowniku. A ten przycisk na podłokietniku zamyka drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba0074 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak, przez podłokietnik są zamykane wszystkie drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ja bede za tydzień (kolo 28 lutego) wymieniał ten siłownik, to moge zrobic fotorelacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.