koscislaw Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam oto taki problem , wczoraj skradziono mi kluczyki z pilotem do mojej nyski n15 mniej istotne jak i gdzie . Podpowiedzcie mi prosze jak najtaniej teraz zabezpieczyc auto i jakies pomysly na rozwiazanie problemu . chcialbym miec dwa komplety kluczy wraz z pilotem , czeka mnie wymiana zamkow , stacyjki , imo czy jest jakas inny sposob . Za pomoc bede wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Wymiana Imo,stacyjki i zamków.Nic taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zdaje sie że w n15 były klucze tylko z pestką imo, pilot alarmu osobno!? W takim razie radze jak najszybciej znaleść magika elektronika który po dirobieniu klucza, zmieni kod imo w kompie i kluczach oraz pilocie. Z tym że i tak złodziej jeżeli zna Twój wóz i bedzie chciał go zajumać, będzie i tak miał ułatwione zadanie bo drzwi stoją otworem. A z resztą sobie poradzi-... Z tym że możesz jeszcze zamontować dodatkowo jakąś swoją smoróbkę zabezpieczającą. Xholwać go raczej nie będą-duże ryzyko do wartości. Może wtedy środek opitilą? Nie znam okoliczniści- więc tu Twoja ocena ryzyka! Jak duże to kup komplet ze szrotu!+ przeprogramowanie imo i po zawodach. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Czyli tak czy siak wszystko nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jeśli nie będziesz jeździł autem zbyt długo, albo nie ma jakiejś super wartości to ja bym nie robił sobie problemu i dużych kosztów z wymian wszystkiego. Założył bym jakieś zabezpieczenie odłączające obwód elektr., rozrusznik, immo czy inne. Może być pod przycisk, ustawienie nawiewów itp. Koszt około 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 a jakie jest prawdopodobieństwo że nowy właściciel kluczyków wie gdzie stoi samochód? po taniości to można wymienić kluczyki, wkładki w drzwiach i stacyjkę do tego dorobić ukryty wyłącznik zapłony i może może będzie dobrze... ew komputer i immo dokupić jak chcesz wszystko wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jak zdecydujesz się na wymianę to mam zestaw startowy zamki,stacyjka,komp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koscislaw Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzieki wszystkim za rady , narazie z braku kasy zrobie dodatkowe zabezpieczenie zaplonu. Wysłane z mojego N1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.