ramirez75 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam pytanko do szanowncyh Forumowiczów,ktorze kupili nowe auta z aso,czy mieli przypdek popiskiwania przednich hamulców przez ,,pierwsze,, kilometry?Chodzi mi o delikatne,wolne hamowanie np przy dojezdzie do swiateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A ASO auta nie kupisz Jak już to w salonie Możliwe. Jak wiadomo wszystko co nowe to musi sie dotrzeć,dopasowac.Czasem może piszczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Może trafiłeś na taki materiał klocka hamuclowego który będzie trochę piszczał. Pojeździj trochę, a klocki "dotrą" się do tarcz i wtedy zobaczysz co się będzie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Za miesiąc mam trase w Bieszczady tam moze sie dotrą a jak nie Polmotor juz zaprasza na przeczyszczenie,to nie jest moze jakies głosne piszczenie,moja połówka twierdzi,ze panikuje ja jednak jestem bardzo drobiazgowy. Mateusz mysl na kubkami i koszulkami,w moim starym ,,forum,, passatowskim gadżetów bylo co niemiara:) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mateusz mysl na kubkami i koszulkami,w moim starym ,,forum,, passatowskim gadżetów bylo co niemiara:) Wszystko będzie jesli tylko chętni się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Chętni??Mnie juz mozesz zapisywac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.