rmadryk Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam Skradziono mi dziś w nocy korek wlewu paliwa do baku. Jeszcze do nissana nie dzwoniłem - boję się usłyszać jakieś setki złotych za kawałek plastiku z uszczelką. W żadnym sklepie też nie zdążyłem się popytać bo musiałem jechać. Zatkałem wlew szmatą zawiniętą w reklamówkę jednorazówkę (jest to w miarę bezpieczne?). Na allegro niestety nic nie znalazłem. Jest jeden do maximy. Czy jest jakiś zamiennik? Możecie coś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Zadzwoń tu: 506 982 330 btw- na h%$ komuś korek wlewu ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmadryk Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A co to za numer? Też nie mam pojęcia komu potrzebny korek. Wygiął mi dodatkowo klapkę niestety. Ale to da się podprostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 do gości co się zajmuja częściami tylko do Nissanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmadryk Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki Zadzwonię. Mają 40 zł razem z wysyłką ale niestety kilka dni zanim dojdzie. Jak dzisiaj nic nie znajdę na miejscu to tam kupię. Dzięki Mateusz_P11_144 za pomoc. A orientuje się ktoś czy od innego samochodu może pasować korek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Spoko Jak moge to pomoge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 btw- na h%$ komuś korek wlewu ;P jak jest na kluczyk, to zaraz auto może zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jak jest na kluczyk, to zaraz auto może zniknąć Dorobi grot po zamku? Dostałes list? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dorobi grot po zamku? tak Dostałes list? dostałem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 dostałem fajne To czego nic nie meldujesz w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 To czego nic nie meldujesz w temacie a to nie wiedziałem, ze to jest w komplecie zaraz się poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmadryk Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jak jest na kluczyk, to zaraz auto może zniknąć Korek nie jest na kluczyk u mnie. Ani klapka. Jedyne co mi przychodzi do głowy to ktoś zgubił i po prostu łatwiej mu było "zajumać" mi niż sie rozejrzeć po internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Podjedź pod pierwszy lepszy sklep motoryzacyjny, może podbierzesz, bo niektóre wlewy mają podobną a nawet identyczną konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kup na szybko uniwersalny korek wlewu paliwa, kosztuje kilka zł a zastępczo na kilka dni może być (taki korek z elastycznymi skrzydełkami). Kiedyś kobieta przy tankowaniu mojego auta zostawiła korek na dachu i odjechała ze stacji - a że auto miałem mało spotykane to i korka nie mogłem dostać. Ponad rok jeździłem na tym uniwersalnym, przy odkręcaniu syczało, czyli szczelny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmadryk Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Byłem w sklepach specjalizujących się w fordzie, fiacie i niemcach. Nic nie pasuje. A zna ktoś właśnie jakiś uniwersalny korek? Nazwa albo jakiś typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 zobacz na CPN-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A wbijałeś na Allegro ? Może jest blisko lub nawet w Twojej miejscowości "taki korek" - umówiłbyś się ,podjechał na miejsce i już... lub szrot - jeśli takowy masz gdzieś niedaleko... Może akurat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmadryk Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A wbijałeś na Allegro ? Może jest blisko lub nawet w Twojej miejscowości "taki korek" - umówiłbyś się ,podjechał na miejsce i już... lub szrot - jeśli takowy masz gdzieś niedaleko... Może akurat ? Na allegro na wczoraj był tylko jeden do maximy. Co do szrotu - w Szczecinie mają ale aktualnie jestem w Gorzowie a tu nie wiem gdzie co jest. Pojeżdże po sklepach tutaj i zobaczę czy jakiś uniwerslany korek pasować będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 podjedź na BP albo Statoil, na takich widziałem korki uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 szukasz korka do almery..? trochę ich jest: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=korek+almera&sourceid=Mozilla-search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmadryk Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Podjechałem do InterCars i kupiłem korek z kluczykiem. Najpierw sprawdziłem oczywiście. Niestety koszt spory - 55 zł. Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi