Gość jarektryj Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam wszystkich mam problem ze zdjeciem dolnej pokrywy lancucha .Wszystkie sruby poodkrecalem a i tak nie moge jej ruszyc .Dzieki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam nie wiem jak to jest rozwiązane dokładnie u ciebie ale chyba musisz zdjąć miskę olejową i odkręcić smok od pompy olejowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek 35 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 jesli chcesz zdiać nietylko miske musisz odkrecić ale i także cześć do której przymosowana jest miska i zejdzie dolna pokrywa łańcucha wymieniałem sam przedwczoraj to wiem bo cześć od smoka zawadza i dlatego a nie odkrecisz i nie wyciagniesz inaczej chyba że chcesz uszkodzić. pozdrawiam i miłej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.