misiek9410 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Co sygnalizuje kongtrolka hamulca ręcznego oprócz: -zaciągniętego ręcznego -niskiego poziomu płynu hamulcowego?? U mnie ta kontrolka gaśnie dopiero po odpaleniu samochodu i zapala się poczas jazdy do tyłu.. Sprawdziłem połączenie czujnika od ręcznego oraz stan płynu hamulcowego (jest pod max) Jest to strasznie irytujące.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 jaki silnik? zapewne td? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Tak. CD20T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 sprawdź wężyk między vacum pompą a elektrozaworkiem i drugi między elektrozaworkiem a egz, zapewne są sparciałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dokładnie tak jak piszesz marlos Wczoraj też mi paliła się kontrolka ręcznego najpierw po odpaleniu sprawdziłem czy pedał ham twardy.To jechałem normalnie i dodając gazu kontrolka gasła,później już cały czas się paliła. Przyjechałem pod dom i dolałem trochę płynu ale dalej się paliła.Dzisiaj skróciłem jeden przewód tzn obciąłem końcówki popękane .Wcześniej już też to przerabiałem i wymieniałem też jeden przewód. Teraz znowu jest git na jakiś czas. Także kolego sprawdź i powymieniaj przewody podciśnieniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 najważniejszy jest ten od vacum pompy do elektrozaworka bo podciśnienie ucieka, a ten drugi jak będzie nieszczelny to egr najwyżej nie będzie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzięki:) wężyki zmienione:) git malina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.