arko94 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam. czy jest jakiś bezpiecznik od podświetlenia nawiewów, przycisków od świateł awaryjnych, ogrzewania tylnej szyby, klimy oraz tego przycisku obok? Szukałem na forum i nic nie widzę na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Sprawdź wszystkie bezpieczniki.Bd mial pewność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To nie jest kwestia bezpieczników tylko tych mały żaróweczek od podświetlenia musisz rozebrać konsolę i je powymieniać. Bezpiecznik jak by strzelił to byś nie miał oświetlenia wewnętrznego w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Myślałem nad tym ale wszystkie by mu sie spaliły na raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Może jakaś kostka jest wypięta, bezpiecznik z tego co znalazłem od podświetlenia jest ten sam co oświetlenie kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko94 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jeżeli będę miał chwilę czasu to odkręcę konsolę i sprawdzę te żarówki, w innym temacie było napisane jakie się tam znajdują oraz jak to zrobić tak więc dzięki za pomoc. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.