PAPROSZEK Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mam Navare z 2007 D40 126kW i problem poniewaz znajomy "mechanik" pomagal mi przy rozlorzeniu silnika aby wymienic uszczelke, wszystko zostalo rozlorzone, nie poznaczone, a teraz wycofal sie ze zlorzenia tego wszystkiego do kupy. Poszukuje kogos kto mial podobny przypadek, ewentualnie moze posiadac wiedze na ten temat. Sprawa jest bardzo PILNA - Pomocy!!!!! Dziekuje za wszystkie przydatne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twins Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 podaj vin i napisz którą uszczelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Zadzwoń do mnie to ci wytłumaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.