arko94 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam ,jestem nabywcą P11 od niecałych dwóch tygodni i ostatnio zaczęło mnie coraz bardziej irytować w prawym przednim kole odgłos tak jakby ocierania, gdy jadę powoli po dziurach, bądź też gdy wsiądzie pasażer to głośniej słychać. Nawet gdy nacisnę rękami na maskę przy kole i trochę pobujam to jest to samo. Nie jest to stukot, tylko denerwujący dźwięk, nie wiem jak go nazwać. W tylnym zawieszeniu tylko troszkę go słychać, co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wahacz górny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A dokładnie tuleja wachacza.PS. Założyłeś 2 te same tematy.Poprzedni usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko94 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wiem o tym drugim temacie, przypadkiem się wcisnęło a nie wiedziałem jak usunąć. Można poradzić sobie samemu z tą naprawa? A jak ktoś miał taki przypadek to ile go to kosztowała naprawa. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.