Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 co do trawersów pytaine jak najbardziej palące i aktualne. Ciągle nie wiem jak ktos piszę o tych trawersach a google mi nic nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 trawers to zło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 no ale co to? wytłumacz jak Orzeszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 oj leniwy jesteś .... to jest jak jedziesz po pochyłości na ukos lub w poprzek zbocza (czyli nie góra-dół), wtedy zalicza sie np rolkę (rolka to nie dziewczyna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Aha. No to teraz wiem mniej więcej. Byłem pewien że to rodzaj jakis kolein głębszych z błotkiem Ciekawe czemu nie nazwali tego po prostu podjazdami tylko jakies trawersy, nijak się to ma do języka polskiego tyle Wam powiem. Dziekuje hugh_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 albo boczek! (boczek to nie kawałek mięsa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Thespian to jest po prostu dachowanie ale wiecie co? szkoda, że to nei baleron (widzisz synku tak wygląda baleron ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 W mylnym jesteś błędzie, jak mawia król Lucjan... dachowanie to dachowanie... rolka jest rolka, a bok to bok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Oj żartowałem z lekka. Bok to chyba jak auto się postawi na jednym z boków a rolka to .... nie rodzaj dachowania? takie dachowanie ale przy podjezdzie i wtedy bum do tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Podjazd to wjazd nagórę mniej więcej prostopadle i żeby dachować przy podjeździe to musiała by góra być jak baczka , natomiast trawers to jazda w poprzek tej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 trawers to zło... Cenny komentarz. Jeszcze o scyzoryku pod górę nikt nie wspomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 żeby dachować przy podjeździe to musiała by góra być jak baczka , n albo obcięty samurai te fajnie lecą przez plecy rolka a dach to różnica.... dach to maksymalnie 1/2 rolki... ale zdażają się niższe ułamki...np 1/4, 1/8... taka matematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi