viperx Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 witam. stałem się "szczęśliwym" posiadaczem Pathfinder 4.0. auto kupiłem jako uszkodzone (uszkodzona skrzynia biegów) skrzynia została zregenerowana itp. Podobno uszkodzony jest jeszcze sterownik skrzyni biegów... nie bardzo mogę go gdziekolwiek znaleźć... auto stoi już 3 tydzień u mechanika... Jeśli ktoś może z Bydgoszczy lub okolic pomóc będę wdzięczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darousa1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 witam. stałem się "szczęśliwym" posiadaczem Pathfinder 4.0. auto kupiłem jako uszkodzone (uszkodzona skrzynia biegów) skrzynia została zregenerowana itp. Podobno uszkodzony jest jeszcze sterownik skrzyni biegów... nie bardzo mogę go gdziekolwiek znaleźć... auto stoi już 3 tydzień u mechanika... Jeśli ktoś może z Bydgoszczy lub okolic pomóc będę wdzięczny pozdrawiam Witam, podaj jeszcze rok lub nr.części lub vin na priv Pozdrawiam Darek 600-22-42-49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.