Sebastia1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Koledzy Co ile wymieniać pompę wody w t-31 2.0 D 150km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twins Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 jak cieknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 jak cieknie... Dokładnie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbio Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Odkopię troche temat. Jak wygląda kwestia z wymianą pompy wody w silniku M9R ( 2.0 150km )?? Zabrałem się ostatnio za wymianę paska, rolki i napinacza. Dla kompletu postanowiłem wymienić jeszcze pompę wody i tu pojawił się problem, polegający na braku miejsca żeby to ustrojstwo wyciągnąć. Na zagranicznym forum wyczytałem że przy wymianie pompy wyciąga się cały blok silnika !! Zmierzył się ktoś z was z wymiana pompy wody w swoim iksie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tippo Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Odkopię troche temat. Jak wygląda kwestia z wymianą pompy wody w silniku M9R ( 2.0 150km )?? Zabrałem się ostatnio za wymianę paska, rolki i napinacza. Dla kompletu postanowiłem wymienić jeszcze pompę wody i tu pojawił się problem, polegający na braku miejsca żeby to ustrojstwo wyciągnąć. Na zagranicznym forum wyczytałem że przy wymianie pompy wyciąga się cały blok silnika !! Zmierzył się ktoś z was z wymiana pompy wody w swoim iksie ?? Mnie sie rozciekla tydzien przed koncem gwarancji i 2 dni po wymianie plynu chlodniczego przez aso... Ale z tego co wiem nic wyciagali, czekalem pare dni, az pompa dojdzie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDRIU 75 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam Do wymiany pompy nie trzeba wyjmować silnika. Odkręcasz poduchy silnika podwieszasz na belce lub podnośniku i opuszczasz silnik. Całą wymianę robisz przez prawe nadkole. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.