Gość modrzew Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 mam problem z tylnymi zaciskami w suniaku i nie ma recznego. z czego moge dopasowac czy z almery podejda czy moze jakiesc inne propozycje czy ktos ma jakis pomysl moze rpzwiazanie tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Regeneracja kupisz używkę będzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 do sunnego z almery nie powinny podejść daj komus niech porzadnie zrobi i bedzie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Komo ma racje oile nie stanie ci sie jak u mnie. Rozwalilo sie to pseudo wiencowate lozysko od recznego i zrobily sie nielada jaja. Niedokupienia musialem z tulejek miedzianych dorabiac stracilem na tym 1 calutki dzien kupe nerwow ale reczny działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siergiej142 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ja jak nie miałem ręcznego to musiałem rozebrać calutki zacisk. Tam w środku pod tłoczkiem należy usunąć tego bolca po którym się tłoczek wysuwa, jest zabezpieczony oringiem. Pod tym wszystko było w rdzy i nie chciało drgnąć. Porządne czyszczenie, i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.