niuniek874 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam jestem tutaj nowy i mam takie jedno pytanie odnośnie silnika do almery N16. chce wymienić silnik w almerze ale z tego co widziałem są tak jakby dwa rodzaje. Jeden z srebrna pokrywa zaworów ( taki własnie mam w aucie) a drugi z czarna pokrywa i napisem nissan toin cam 16 valve. I moje pytanie jest takie czy jest jakaś różnica pomiędzy tymi dwoma silnikami? czy nie ma znaczenia co włożymy? czy jest jakaś różnica w osprzęcie? czekam na podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 musisz założyć silnik ze srebrną pokrywą, jest to silnik z wersji poliftowej, z czarną pokrywą nie będzie chodził. Temat przerobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek874 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 musisz założyć silnik ze srebrną pokrywą, jest to silnik z wersji poliftowej, z czarną pokrywą nie będzie chodził. Temat przerobiony. dzieki kolego za odpowiedz. Wiec szukamy ze srebrna pokrywa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jakby co to mam taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.