Raszek_007 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam, zacząłem ten temat więc trzeba się wypowiedzieć Ogólnie dolałem płynu i od tamtego czasu przejechałem 1000 km i z płynem jest ok, nie ubywa go już zachowuje się normalnie, autko nie puszcza żadnego dymka, nie ma bąbelków w zbiorniczku wyrównawczym no i ogrzewanie działa ok. Więc pewnie poprzedni właściciel nie zaglądał tam zbyt czesto a ja spanikowałem na początku W sumie dolałem około 700 ml płynu i teraz na zimnym silniku jest poło zbiorniczka wurównawczego a na rozgrzanym jest trochę poniżej maxa. Dziękuję wszystkim za opinie, mam nadzieje, że moja uszczelka pod głowicą wytrzyma jeszcze ze 100 tyś km Pozdrawiam, jeszcze raz dzięki, Artur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Witam, od kilku dni zauważyłem ubytek płynu chłodzącego...dolałem, obecnie stan się utrzymuje. Auto ma moc, grzeje normalnie, żadnych bąbli w zbiorniku wyrównawczym nie ma. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 To może wyciek ? A może UPG tak mały ,że jeszcze nie widać objawów. Trzeba obejrzeć wszystko, płyn nie musi wyciekać aż na ziemię ,może odparowywać na bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi