micra mazury Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 witam moja micra 1,2 2003 rok po dłuszym postoju okło 3 miechów nie zapala i strzela w tłumik silnik 1,2 +lpg sekwencja po tym postoju wymieniłem świece iskra jest ,pompka paliwo podaje komputer nie pokazuje żadnych błędów ,pociściłem wszystkie masy ,kostka stacyjki sprawdzona , niewiem co jest silnik kręci zapala na 1-2 i gaśnie potrafi strzelić w tłumik może ktoś to przerabiał bo ja niemam sił pozdrawiam i zgóry dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 zakręć butlę od gazu, bo może go zalewa, trochę stał i może membrana w redku padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micra mazury Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 robiłem tak ,zresztą instalacja sekwencja , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ,zresztą instalacja sekwencja , no i ??? to znaczy, że nie może przepuszczać gazu???????? a próbowałeś odpalić awaryjnie na LPG?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micra mazury Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 prubowałem bez skutku,dodam tylko ze raz odpaliła na placa ładnie pracowała cicho i równonie jak nagżała sie to przeżuciła na lpg , gasiłem i zapalałem i było ok ale rano niestety to samo i znowu nie pali ,jak może puszczać gaz jak elektro zawór trzyma jak jest przełączona na benzyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 to jak, wreszcie jest?? jak zapali to działa i po nocy jest źle?? czy jak?? ,jak może puszczać gaz jak elektro zawór trzyma jak jest przełączona na benzyne? a pomiędzy EZ a wtryskami to co jest?? powietrze czy gaz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 jakiegos plaka tam psikasz ? czsami czujniki rozne tak maja, ze jak zimne a pozniej gorace to pokazuja co innego bo napisales, ze raz odpalila wtedy nie wyskoczyly bledy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.