Spawes Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tak jak w temacie Panowie nie wiem co może byc przyczyną tak dużego spalania 9-10/100km silnik 2.0d jazda raczej oszczędna. Filtr powietrza wymieniony, termostat też- stary sie nie domykał i nadal jest tak samo a nawet gorzej niż przed ich wymianą ma ktoś jakieś pomysły ? Filtr Paliwa wymieniany ok 6 tys km temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 a ile pali i na jakich odcinkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawes Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 no kurcze 9-10l na 100km odcinki po 15 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
on9010 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Mam to samo w swojej almerze i nie mam pojęcia. Czytałem na forum że z wtryskiwaczów może lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawes Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 sam nie wiem kurcze co to moze byc ;/ wtryski hmmm mam 2 komplety więc moze spróbuje podmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
on9010 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ale w trasie mi pali około 5 5,5 to jest ok tylko w mieście mam kolosalne spalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawes Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 no widzisz a ja w trasie 9-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
on9010 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No to może naprawdę te wtryski bo to aż dziwne by w trasie tyle palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawes Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 narazie dla pewnosci wyjezdze wszystko z baku i zaleje 5l ON i zobacze ile na tym przejade i bede mial 100% wynik spalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.