Pedro93 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam. Przejdę od razu do sedna. Chciałbym aby w moim nissanie sunny (1,4 95r sedan) był sportowy dźwięk - nie koniecznie jak na rajdach ale żeby "fajnie" było słychać (brum brum^^). Możecie mi polecić jakieś końcówki z allegro, co do ceny to chciałbym aby było jak najtaniej. Druga sprawa, wyczytałem gdzieś całkiem przypadkiem, że policja może się do zbyt głośnego dźwięku z wydechu przyczepić - czy to prawda? I czy ja jako powiedzmy amator poradziłbym sobie z montażem takiej końcówki? Jak to wygląda od strony montażu? Spawanie itd? Za odpowiedzi + rozdaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Końcówką nic nie zdziałasz. Są tam jakieś pseudo-pierdzące, ale szkoda czasu. Efekt - gorzej niż było. Jakbyś to spawał, to zaraz by ci rdzą zaszło. Lepiej zrobić dziurkę wiertarką, nałożyć nakładkę na końcówkę wydechu i zacząć wkręcać śrubkę aż się zacznie wrzynać w oryginalny wydech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Chcesz udawać że masz Reyli- wymień końcowy tłumik na "sport", najtaniej tak jak pisze kolega -dziura+końcówka jaka Ci tam leży! Mnie rozbawia to jak jedzie gość "pierdzi basem", a przy ruszaniu i przyspieszeniu omal silnik się nie udusi z wysiłku! :-S Żenada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.