zmigrodzianin Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kumplowi chce wymienić w Qashqai (2007 benzyna 2.0) filtr paliwa i oleju - gdzie znajde zwlaszcza filtr paliwa - widze że jest zwyky przepływowy w necie ale gdzie go znajde bo nie chce go szukać i tracić czasu. Filtr kabinowy widze ze jest wg tej instrukcji? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71160-fotorelacje-schematy-instrukcje-zamieszczone-na-forum/ Do paliwowego i olejowego jest jakis sensowny dostep czy trzeba sie pałować? Dzieki za odpowiedz. Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahazomor Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 paliwowego się nie wymienia w tym silniku, jest na stałe czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmigrodzianin Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dziwna sprawa bo w InterCarsie mieli wlasnie filtr do tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahazomor Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 w intercarsie rzeczywiście jest dostępny, ale wg instrukcji w silnikach benzynowych znajduje się w zbiorniku paliwa i jest elementem bezobsługowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 To samo powiedzieli mi przy odbiorze samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmigrodzianin Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ok, dzięki, wczoraj zajrzałem tu i ówdzie na podnosniku i faktycznie musi byc w zbiorniku. Filtr kabinowy jest zamocowany o wiele durniej niz pokazuje to instrukcja, pałowałem sie z nim ze 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.