Raszek_007 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam, ponieważ od niedawna jestem posiadaczem X-traila i chciałbym go trochę przetestować w lekkim terenie, zastanawiam się czy ktoś z Wrocławia lub okolic też miałby ochotę pojeździć poza asfaltowymi drogami? Może ktoś z was zna takie trasy? Zapraszam do kontaktu tutaj w temacie lub na priv. Pozdrawiam, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Daj na PW Edytowane 10 Marca 2014 przez Janusz_lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Dużo ostrożności zalecam w x-trailu. Przede wszystkim uważaj na sprzęgło, na miskę. Tłumik też można otrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jak można tak piękne auta taplać w błocie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Przede wszystkim to nie jest samochód terenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Przede wszystkim to nie jest samochód terenowy i już niedługo się o tym przekonają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszek_007 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ale ja nie planuje używać go jako terenowego Z resztą opony mam całkiem drogowe Bardziej myślałem o jakiejś drodze polnej utwardzonej ewentualnie piaseczek lub błotko ale nie żeby jakiś ostry off road uprawiać Z resztą i tak chyba nie ma chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Panowie ... ale kto tu pisał o terenie?? Kolega Raszek_007 pisał o "lekkim terenie" i "poza asfaltowymi drogami" i teraz może powiecie, że po polnych drogach czy lekkim terenie X-Trail się nie nadaje? Czytajcie ze zrozumieniem a nie piszcie swoje rady o paplaniu w błocie, że to nie auto terenowe, czy ostrożności ze sprzęgłem i innych podzespołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszek_007 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 dzięki marcinok za obrone akurat pisaliśmy post w tym samym momencie. Odezwal się do mnie jeden X-trailowiec z forum, z Wrocławia zobaczymy może się gdzieś wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) jeśli chcecie coś robić to radzę zmienić opony na terenowe wtedy miło się zaskoczycie siebie sami, że tak powiem. Edytowane 13 Marca 2014 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No tak ale na terenowych MT jest trochę dyskomfort jazdy na asfalcie. Ja jeżdżę na Toyo AT i to dobry kompromis bo są ciche na asfalcie a w terenie- oczywiście lekkim znacznie lepsze niż zwykłe "szosówki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pafel Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 dzięki marcinok za obrone akurat pisaliśmy post w tym samym momencie. Odezwal się do mnie jeden X-trailowiec z forum, z Wrocławia zobaczymy może się gdzieś wybierzemy. Chętnie się przylączę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Pafel poszło PW. I zapraszam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi