Micron_90 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Siema, chciałbym w moim "bolidzie" wywalić stacyjkę i zastąpić ją prostymi przełącznikami niestety oryginalny immo jest w kluczyku i sprawa się komplikuje. robił ktoś taki zabieg usunięcia immo? ewentualnie może wiecie jak "zmostkować" immo żeby cały czas myślal, że właściwy kluczyk jest w stacyjce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Gdzieś o tym czytałem i było na pewno i nawet były fotki - jak, gdzie, z czym i tak dalej przelutować, mostkować w ECU. Musisz szukać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 najprosciej schowac stacyjke z kluczykiem i dodatkowo przelaczniki wmontowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 najprosciej schowac stacyjke z kluczykiem i dodatkowo przelaczniki wmontować Masz ciekawe rozwiązania a tym bardziej są one na pewno BARDZO ESTETYCZNE. To nie traktor, ani kombajn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 hehe nawet koledze nie o to chodzilo ale pod deska stacyjki nie bylo by widac TAK czy NIEestetycznie A Ty widziales jego micre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jeśli takie jak w profilu , to zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micron_90 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 hehe nawet koledze nie o to chodzilo ale pod deska stacyjki nie bylo by widac TAK czy NIEestetycznie A Ty widziales jego micre ? proste i fajne rozwiązanie, ale tak śrendio mi podchodzi jak już mam robić przełączniki to chce się stacyjki pozbyć. To ma być estetyczne, ale w szczególny sposób zacznę od przekopania forum, jak nie znajdę opisu odłączenia immo to wtedy pomysle nad schowaniem stacyjki. A moja Micra jest śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wielki szacun dla Micrusi i dla jej posiadacza oraz jego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dała rade ,najbardziej podoba mi się ten unikatowy odbojnik na tylnej klapie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.