sucharski Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 koledzy niedługo bd zmieniał, kółeczka z zimowych na letnie i w związku z tym pojawią się alufelgi - musze jakoś podmalować zaciski hamulcowe w almerce, zeby je troche zabezpieczyć no i by wyglądało;) alma ma oczywiście 4 tarcze Autko jest zółciutkie jak kurczaczek, wstawki czarne a felga srebrna, jaki kolorek zapodać? fot. z profilu od tyłu pokazuje obecne felgi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Żółte i srebrne farby są i takimi osobiście ja bym był zainteresowany. Zielony też by pasował, ale na pewno nie czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja u siebie też myślałem o srebrnych, ale z nimi jest taki problem, że się zlewają z felgami. Skończyło się na grafitowych (w słońcu są trochę jaśniejsze, ale za to ładnie się świecą). Do żółtego auta taki kolor też by chyba siadł, tylko on jest mało krzykliwy, a większość ludzi jednak lubi "ostre" kolory na hamulcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz55 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jaki kolor to niebieskiej p11 żółte czy czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharski Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wiecie co zostało mi szpreju farby i na taki ładny niebieski prysnąłem.. nie rzuca sie tak bardzo w oczy jest w sam raz jak dla mnie;) P.S. Kiedyś wymalowałem nim mojego ukochanego S51 - teraz mam słabość do tego koloru wrzuce fotki jak przestanie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.