Corker Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W związku z tym,że mam trochę car audio zalegającego w szafkach postanowiłem trochę poeksperymentować. W pierwszej kolejności zamontuję wzmacniacz i subwoofer. Czy ktoś już montował kabel zasilający do wzm.? Mógłby się podzielić miejscem przejścia przez przegrodę bo tego co widzę to czeka mnie wiercenie Szukałem po necie i nic nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rask Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Mam zamontowany wzmacniacz 4x80W pod prawym fotelem. Kable o średniej średnicy nie pamiętam jakiej mam przeciągnięte w okolicach prawego błotnika. Jest tam otwór (około 1,5-2cm) pod kabel z uszczelką (zamontowaną na stałe na kablu a można ją trochę nadciąć). Niestsety trzeba wyciągnąć schowek oraz podnieść. wykładzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.