bogdi Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 no i padło na moje auto, czyli - tracę światła w czasie jazdy (przód mijania), ale wystarczy przekręcić wyłącznik, czyli wyłącz - włącz i jest wielka szansa jazdy widząc coś przed sobą , oczywiści do następnego sano-wyłączenia, przypuszczam, że pada wyłącznik świateł (ponoć ten typ tak ma?), cena nowego powala (600zł), pozostaje aledrogo i moje pytanko, potrzebuję coś takiego i czy jeśli kupię taki zestaw, to czy można z niego wysunąć tylko ten wyłącznik i będzie pasował pod mocowanie i styki ? - czy to inna wersja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Bogdi - możesz kupić zarówno komplet jak i jedną stronę tylko do świateł. Całość trzyma się na dwóch śrubkach. Mogę Ci zregenerować włącznik, ale to rozwiązanie na krótką metę - pół roku lub 2 lata. Zależy od intensywności używania. Odezwij się na PW :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ja też naprawiam te włączniki . Jeśli tylko nic nie połamane , samą cyną krótka meta ale można wstawić srebrne ścieżki tylko troche zabawy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 problem w tym, że chciałem go rozebrać, ale ktoś już to robił przede mną i go po prostu skleił , bo był już urwane jedno mocowanie), dodatkowo przeciągnięty jest kabel pomiędzy lampami, czyli wcześniej już dał znać o sobie, dlatego będę musiał kupić - czyli można kupić tą "całość" i potrzebny sobie wysunąć ten potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Czyli ktoś już to rzeźbił. Ale da radę powrócić do oryginału :] Jak coś to daj na PW, pomogę Tak, możesz kupić całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Mam kilkanaście takich włączników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Bogdi, bierz od Vixo - człowiek pewny, brałem od niego części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Cała Primera by się nawet znalazła jakby dobrze poszukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no to czekam na odpowiedź , może znów światłość nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.