Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

potrzebuje uszdzodząną lampę

hortex

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje kupić uszkodzoną lampę, najlepiej z uszkodzonym szkłem do nissana 350z strona lewa, reflektor z xenonem

Nie sprzedales jeszcze swojej Z?? Ja tez bym chetnie przytulil uszkodzona lampe bo chce zrobic na niej test przerobki lamp a nie chce tego robic na moich dobrych.

tak sprzedałem Nissana, wybrałem 4 buty ;) co do lamp to kolega potrzebuje do ubezpiczenia  ;) a jeżeli chodzi i lampy to robiłem u siebie i wyszło tak ;)

post-55974-0-17816900-1395214673_thumb.jpg

post-55974-0-04269500-1395214748_thumb.jpg

post-55974-0-66529600-1395214753_thumb.jpg

post-55974-0-52650000-1395214765_thumb.jpg

Ja chce w swoim wstawic soczewke bixenon a chcialem probe zrobic na czyms innym a pozniej cale wnetrze na czarno. A powiedz mi bez problemu udalo Ci sie rozkleic 'szklo' od reszty ? Jak pozniej kliles na jakis klej i czy nei parowaly Ci po tych modach?

Ja rozklejałem lampę, jednym słowem masakra, opalarka nic nie dawała trzeba podważyć śrubokrętem i ciąć nożykiem do tapet. 

ja stosowalem maszynke do spawaia plastikow plus urządzenie do sciągania spinek samochodowych, co do sklejenia to na tym samym co oe kleiłem tylko dobrze podgrzałem, nic mi nie parowało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...