hortex Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Potrzebuje kupić uszkodzoną lampę, najlepiej z uszkodzonym szkłem do nissana 350z strona lewa, reflektor z xenonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie sprzedales jeszcze swojej Z?? Ja tez bym chetnie przytulil uszkodzona lampe bo chce zrobic na niej test przerobki lamp a nie chce tego robic na moich dobrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 tak sprzedałem Nissana, wybrałem 4 buty co do lamp to kolega potrzebuje do ubezpiczenia a jeżeli chodzi i lampy to robiłem u siebie i wyszło tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja chce w swoim wstawic soczewke bixenon a chcialem probe zrobic na czyms innym a pozniej cale wnetrze na czarno. A powiedz mi bez problemu udalo Ci sie rozkleic 'szklo' od reszty ? Jak pozniej kliles na jakis klej i czy nei parowaly Ci po tych modach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja rozklejałem lampę, jednym słowem masakra, opalarka nic nie dawała trzeba podważyć śrubokrętem i ciąć nożykiem do tapet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ja stosowalem maszynke do spawaia plastikow plus urządzenie do sciągania spinek samochodowych, co do sklejenia to na tym samym co oe kleiłem tylko dobrze podgrzałem, nic mi nie parowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.