Qubuś Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Moi drodzy mam pytanie czy w terrano2 występują różne średnice drążka stabilizatora. Muszę wymienić gumy i gdzieś taka informacja obiła mi się o uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 O proszę, aż sprawdzę bo do polifta 2002r zakupiłem i leżą na półce takowe jak do 95r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 wiesz ja takie gumy sobie zakupiłem w sklepie stacjonarnym i wytrzymały 3tygodnie. Już zakupiłem cały komplet na przód z deutera. Średnica to coś w granicach 30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs77 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 wiesz ja takie gumy sobie zakupiłem w sklepie stacjonarnym i wytrzymały 3tygodnie. Już zakupiłem cały komplet na przód z deutera. Średnica to coś w granicach 30mm zmierzylem dzisiaj swojego staba przedniego i ma dokladnie 29mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.