kamzak88 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam mam zamiar zakupic nowe sprzęgło do Nissana Primery P11 1.6 16V mysle nad tymi modelami: PHC Valeon http://allegro.pl/show_item.php?item=4012372476 (czy Phc jest duzo gorsze od francuskiego Valeo?) (~250zł) Luc http://allegro.pl/show_item.php?item=3994100569 (~250zł) Valeo http://allegro.pl/sprzeglo-komplet-valeo-nissan-primera-p11-1-6-16v-i4002738803.html (~300zł) pomużcie w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 PomÓżmy mu oczywiscie valeo lub Luk. mozesz montować aisin ale bd trochę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzak88 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 rozumiem, a nie wydaja wam sie aukcje podejrzane, tzn tu np luk ma cene ok 250 a sa tez na allegro luk za 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 PHC valeo to sobie daruj , dobre to Luk i aisin i droższe exedy . Aisina podobno już podrabiają o luku nie słyszłałem ,wybór należy do ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzak88 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 a to Valeo (bez PHC) z linku w 1 poscie jak wam sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja Ci powiem tak dobre i ori kompletne sprzęgło to wydatek żędu 600pln, reszta jak sie trafi do pojeżdzenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Valeo to ja radzę omijać szerokim łukiem. U mnie wytrzymało 80 000km i rozsypało się łożysko oporowe, a tarcza dostała luzu na ośce. Jak masz możliwość to bierz Aisin, LUK, Sachs, Exedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Ja w zeszłym roku wymieniałem u siebie sprzęgło. Wybrałem Aisina i jest szarpanie przy ruszaniu, jakaś trefna sztuka sie trafiła. Poduszki silnika w porządku, sprzęgło montowane w warsztacie. Edytowane 19 Marca 2014 przez wojtek2812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzak88 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 wlasnie przy stary mma przy ruszaniu takie lekkie szarpanie dlatego chce wymienic sprzegło, wiec chyba Luk'a wezme;) mam nadzieje ze ten za 260zł nie ejst trafny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzelniax Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja się zgadzam, żeby jednak nie kupować sprzęgła Valeo, bo między Valeo a LuK jest spora przepaść na korzyść tej drugiej firmy. LuK produkuje bardzo dobre sprzęgła do wielu modeli samochodów i powinieneś być zadowolony z takiego zakupu. Jeżeli sprzęgła obu firm kosztowałyby tyle samo to nawet sekundę bym się nie wahał, ale wydaje mi się, że jednak LuK jest trochę droższy, racja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzak88 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 no prosze spojrzec na linka powyrzej, sa Luk za 260 (link co dalem) i po 330 , dziwne troche, ale pisza ze orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzelniax Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jest to jak najbardziej możliwe, bo po tyle mniej więcej chodzą po sklepach. Oryginał nie w sensie, że część montowana na pierwsze wyposażenie, tylko część oryginalna od LuK, a nie podróbka zrobiona w Chinach. Powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzak88 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ok dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A gdzie ma fabryki Luk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzak88 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 germany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi