Monia88 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mechanik stwierdził ze ww przewód jest do wymiany bo cieknie z niego tylko on go u siebie nie zamówi bo nie ma takiego Szukaliśmy wszędzie i są tylko używane na allegro Wie ktoś może gdzie taki można dostać? Primera P11.144 silnik 2.0 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nowy oryginał to tylko pewnie w ASO , możesz też ten wymontować i pojechać do zakładu gdzie dorabiają przewody hydrauliczne to dorobią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Podjedź do zakładu, który zajmuje się hydrauliką/pneumatyką. Niech Ci zarobią na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzięki za konkretne odpowiedzi A nie orientujecie się jaki mniej więcej byłby koszt dorobienia takiego przewodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja płaciłem chyba coś koło 50-70zł, ale to musisz wyciągnąć przewód i pójść z nim do zakładu. Taki manewr robiłem już w P10 jak i P11 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a powiedz mi jeszcze jak on jest montowany tzn czym go odkrecic itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Od góry - klucz jak dobrze pamiętam to 22. Od dołu do pompy również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.