skaktus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam. Na dniach jadę zakupić Juke, używkę itd. Chcę sprawdzić nr VIN i całą resztę, niestety nie wiem dokładnie gdzie szukać. Czy ktoś z was może mi pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzuker Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witaj. W załączeniu dwie strony - wydruk z angielskiej instrukcji obsługi w wersji elektronicznej. VIN_1.pdfVIN_2.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaktus Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Małe pytanie do pliku VIN_2.pdf. Mamy tam 3 obrazki - nr na słupku, na silniku i 3 obrazek. Czy dobrze widzę, że jest to w komorze silnika po lewej stronie (od strony pasażera) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzuker Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dokładnie tak. Numer Identyfikacyjny pojazdu (numer podwozia). Tabliczka z numerem identyfikacyjnym pojazdu znajduje się w miejscu wskazanym na rysunku. Zdejmij osłonę, aby uzyskać dostęp do tabliczki. Cytat to opis rysunku z polskiej wersji manuala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.