pawelekm Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witajcie, Poczytywałem sobie dzisiaj znany portal internetowy gdzie natknąłem się na odnośnik do takiej strony: http://teon.co/cars/nissan-x-trail-petrol-2-dot-0/manuals/51b71dfba11460327500027a?locale=en lub po prostu http://teon.co Strona wprawdzie jest po angielsku (ale to chyba nie problem ?), ale wyjaśnione są w fajny, przejrzysty sposób (razem z ilustracjami) wszystkie podstawowe czynności przeglądowe odnośnie auta. W naszym przypadku oczywiście X-Trail - choć można wybrać również inne marki. Mam nadzieję, że się przyda. Pozdrawiam ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Jak ja wnosiłem o stworzenie takiej instrukcji to mnie wyśmiali a tu patrz jest.....choć przydałaby się zakładka dotycząca świec. Edytowane 21 Marca 2014 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 extra! trzeba poprosić moderatora żęby to przypiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 super strona ! dzięki bardzo kolego za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dziękuję koledzy. Miłej lektury ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witajcie, Poczytywałem sobie dzisiaj znany portal internetowy (ciach) Ale jak wymienić przeciwpyłkowy nawet się nie zająknęli. A to chyba najbardziej kłopotliwe. (jak się nigdy nie wymieniało samemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja wiem czy to takie kłopotliwe ..... Będę niedługo wymieniać to mogę zrobić kilka zdjęć. Jest to max. 10 minut pracy (o ile nie mniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja wiem czy to takie kłopotliwe ..... Będę niedługo wymieniać to mogę zrobić kilka zdjęć. Jest to max. 10 minut pracy (o ile nie mniej). No Kolego jak robisz to 1 raz to np. łatwo ułamać cypelki w schowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dramatyzujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi