Arky69 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 witam siadł mi akumulator i przy próbie odpalenia zresetował mi się komputer. wszystko ustawiłem, ale mimo,że bak napełniony jest do połowy licznik zasięgu-tzw. Range pokazuje 0. NQ silnik 2.0 benzyna. Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Wydaje mi się że powinieneś przejechać się autem jakiś kawałek , komputer będzie mógł od nowa wyczytać wskazania i na tej podstawie określić pozostałe wartości , między innymi dystans do pokonania według ilości paliwa i spalania chwilowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arky69 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 niestety zrobiłem ponad 15 km i na razie pokazuje zero. zobaczę juro-zatankuje i mam trasę ok.70 km, może ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ruszyl? U mnie najdluzej przez 3 dni pokazywal 0 zasiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arky69 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Zatankowałem ponownie i ruszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.